Zlatan kommer att flytta till Chelsea”

Zlatan Ibrahimovic har mindre än två månader kvar på sitt kontrakt med franska storklubben Paris Saint-Germain. Därefter blir han bosman-spelare och kan skriva på för en ny klubb som då slipper betala någon övergångssumma till PSG.

Intresset för svenskstjärnan är stort och han kopplats ihop med klubbar över hela världen.

I England har Zlatan ryktats till Arsenal, Manchester United, Chlesea och West Ham.

”Löper ut”

Den sistnämnda klubben är blott en poäng från Manchester City, som parkerar på den fjärde och sista engelska Champions League-platsen.

Trots detta tror Stoke-mittfältaren Charlie Adam, tidigare i Liverpool, att svensken kommer att välja en engelsk klubb som inte kommer att spela i Champions League nästa säsong:

– Ibrahimovics kontrakt med PSG löper ut. Kommer han att flytta till Chelsea eller West Ham, eftersom de är i Champions League? Han kommer att flytta till Chelsea. Hos Chelsea vet han att han har en chans att vinna ligan, säger Adam.

”Kan betala lönen”

Mittfältaren pratade inbjuden hos BBC 5 Live tillsammans med Henrik Larssons gamla anfallskollega i Celtic, Chris Sutton. Men Sutton håller inte med Adam.

– Vid hans ålder borde Champions League spela en roll. West Ham kan betala lönen, så jag tror att det kan vara något, säger Sutton till BBC.

Zlatan befinner sig just nu i Stockholm för landslagssamling, men han reser inte med laget till Turkiet för kommande träningsmatch utan vilas till matchen mot Tjeckien.