Spelarbetyg: Chelsea – Hull

Spelarbetyg Chelsea  Hull


Chelsea gjorde vad som förväntades på hemmaplan mot Hull i vad som var en säker laginsats. Costa och Hazard blev målskyttar och Chelsea fortsätter att toppa Premier League. I veckan väntar kvartsfinal i Capitol One Cup på bortaplan mot Derby.

Betygsskala:
0 lejon – Generalusel
1 lejon – Dålig
2 lejon – Godkänd
3 lejon – Bra
4 lejon – Mycket bra
5 lejon – Mästerlig

Petr Cech – 2
Gjorde ett slarvigt ingripande idag, annars relativt sysslolös under matchen. Fick hålla sin 222:e nolla för Chelsea idag men svår att betygsätta eftersom Hull sällan kom till avslut.  

Filipe Luis – 3
Tvingar fram en del misstag från motståndet. Filipe Luis är helt klart en väldigt bra ersättare för Azpilicueta, även om Dave är betydligt vassare i defensiven. En bra genomförd match av Filipe Luis.                

Gary Cahill – 2
Kunde lika väl blivit utvisad idag och ska skatta sig lycklig som fick stanna på planen. Kändes inte alls lika stabil som vanligtvis och har varit lite osäker under ganska många matcher nu på senare tid.  

John Terry – 4
Det känns som att JT har kontroll över allt som händer på den egna planhalvan. Säker i allt han är inblandad i och suverän i luftrummet. Håller som vanligt samman lagets defensiv och backlinjen på ett föredömligt sätt.   

Branislav Ivanovic – 3
Söker sig framåt så fort han får chansen. Varierande kvalité på hans passningar och krossar, stabil i det defensiva arbetet. Helt klart en bra matchinsats.  
 
Nemanja Matic – 4
Saknades i vår föregående match mot Newcastle och var nu tillbaka i sin vanliga roll på planen. Fungerade inte särskilt bra tillsammans med Mikel, men bortsett från detta gjorde Matic en mycket bra matchinsats. Teknisk, snabb, stark och svår att ta sig förbi under matchen. Försöker ofta driva spelet framåt.   

John Obi Mikel – 2 (ut 82′)
Fungerade inte så bra tillsammans med Matic. John Obi Mikel har varit riktigt bra två matcher i rad nu så det var kanske dags för en mer medioker insats. Klart godkänd men ger inte laget det som Fabregas ger oss. Slarvar väldigt mycket med bollen i första halvlek och är sin vana trogen i att slå sidleds- och bakåtpassningar.   
 
Willian  – 2 (ut 80′)
Liknade emellanåt fjolårets Ramires, med en ganska dålig andra touch på bollen och mycket slarv. Är inblandad i ganska mycket offensiva händelser under första halvlek, men det blev aldrig riktigt farligt kring Willian.       

Oscar – 3 (ut 78′)
Hittar Hazard på ett läckert sätt tidigt i första halvlek. Var nog tänkt att vara den som skulle styra Chelseas spel men försvinner lite under delar av matchen. Har ett fint samarbete tillsammans med Luis och Hazard under matchen.    

Eden Hazard – 5 Dagens Lejon!
En klockren insats av Eden Hazard. Snyggt nickmål, vilket inte tillhör vanligheterna från Hazards sida. Gör dessutom ett bra förarbete och assist till Costas 2-0 mål. Tar för sig när han får bollen och är vår bästa spelare i offensiven. Blixtsnabb med bollen och svår för motståndet att läsa.   
 
Diego Costa – 3
Hade det emellanåt svårt att komma till vettiga avslut. Hade det speciellt tufft under första halvlek. Fick tillsist göra ett fint mål och därmed kunde matchen helt avgöras. Behöver fortfarande lite tid för att anpassa sig till den typen av fotboll som vissa engelska lag spelar. Vi kan hoppas att målet idag ger Costa en nytäntning i hans målskytte. 

Inhoppare:
 
Didier Drogba (in 78′), Andre Schurrle (in 80′) och Ramires (in 82′) spelade alla för kort tid för att betygsättas.
 
Bäst i Hull:  Sone Aluko

0 KOMMENTARER     

1434 VISNINGAR

Email


Artikelkommentarer

Artikelkommentarsfunktionen stängd


Fler artiklar om
Chelsea

Deadline: Förbeställ CSS Piké
Chelsea
En efterlängtad piké gör comeback!
2014-12-14 15:15:00

Spelarbetyg: Chelsea – Hull
Chelsea
Chelsea gjorde vad som förväntades på hemmaplan mot Hull i vad som var en säker laginsats. Costa och Hazard blev målskyttar och Chelsea fortsätter att toppa Premier League. I veckan väntar kvartsfinal i Capitol One Cup på bortaplan mot Derby.
2014-12-14 07:44:29

Säker seger för Chelsea
Chelsea
Chelsea tog en ny hemmaseger tack vare Eden Hazard och Diego Costas mål mot Hull.
2014-12-13 17:50:00

Terry erbjuds nytt kontrakt?
Chelsea
John Terry har, trots att han nu nåt 34 års ålder, varit ett givet förstaval tillsammans med Gary Cahill i Chelseas försvar i år. Och får Jose Mourinho sin vilja igenom kommer Chelsea-kaptenen erbjudas ett nytt ettårskontrakt.
2014-12-13 11:17:00

Biljettinfo: Chelsea – Watford (FA Cupen)
Chelsea
Deadline redan på måndag 15 december!
2014-12-13 09:40:35

Inför: Chelsea – Hull City
Chelsea
Hull City besöker Stamford Bridge under lördagseftermiddagen i en match som betyder mycket för både toppen och botten av tabellen.
2014-12-12 13:57:00

Mourinho nöjd med Schurrle
Chelsea
Schurrle var mycket aktiv under de 75 minuter han fick spela i går och Mourinho försäkrar att tysken är med i hans planer, men att han måste anpassa sig mer till spelet.
2014-12-11 10:54:00

Spelarbetyg: Chelsea FC – Sporting CP
Chelsea
Chelsea stod under onsdagskvällen för en kontrollerad och säker insats mot Sporting CP. De flesta i laget presterade bra och helhetsintrycket var att de flesta spelare i Chelsea spelade en väldigt avslappnad fotboll. Det blev som väntat en seger hemma på Stamford Bridge och nästa gång vi ser Chelsea i Champions League är det åttondelsfinal.
2014-12-11 07:03:15

Chelsea – Sporting Lissabon 3-1 (2-0)
Chelsea
Mikel nätade när Chelsea tog sin fjärde seger i Grupp G och skickade Sporting Lissabon ut ur Champions League.
2014-12-10 22:46:00

Chelsea har den roligaste jullåten
Chelsea
Chelsea leder inte bara Premier League och står som vinnare i sin grupp i Champions League utan har även blivit framröstade till att ha den roligaste jullåten när fans har fått rösta fram den roligaste låten som sjungs på läktarna i juletid.
2014-12-10 22:03:09