Solanke målskytt när Chelsea vann i Thailand

Solanke mlskytt nr Chelsea vann i Thailand


Ligamästarnas miniturné efter årets säsong började positivt med en 1-0-seger över Thailand All-Stars under lördagen. 17-årige Dominic Solanke blev matchens enda målskytt med ett snyggt mål på halvvolley.

Chelsea vann vänskapsmatchen i fuktiga Bangkok tack vare Solankes fina mål. Laget ställde upp med många unga spelare, som till exempel Jeremie Boga, Izzy Brown och Charlie Colkett. Det hetta klimatet gjorde att spelarna knappt orkade hålla igång i 45 minuter och därför blev det förståeligt nog ett lågt tempo i matchen. 

Colkett presterade bra bredvid John Obi Mikel på mittfältet och backlinjen blev sällan hotad under matchen. Till den andra halvleken byttes hela laget ut, med bland annat Diego Costa och Eden Hazard på planen.

Chelsea behövde aldrig höja tempot för att säkra segern, utan det var en typisk vänskapsmatch där den entusiastiska publiken äntligen fick se mästarlaget spela. Nästa match för Londonlaget blir på tisdag mot Sydney FC.

Första halvlek (4-2-3-1): Cech, Aina, Ivanovic, Clarke-Salter, Ake; Mikel, Colkett; Remy, Boga, Brown; Solanke.

Andra halvlek (4-2-3-1): Blackman (Beeney); Azpilicueta, Christensen, Terry, Dasilva; Matic, Houghton; Musonda, Hazard; Diego Costa (Solanke).  

0 KOMMENTARER     

806 VISNINGAR

Email


Fler artiklar om
Chelsea

Solanke målskytt när Chelsea vann i Thailand
Chelsea
Ligamästarnas miniturné efter årets säsong började positivt med en 1-0-seger över Thailand All-Stars under lördagen. 17-årige Dominic Solanke blev matchens enda målskytt med ett snyggt mål på halvvolley.
2015-05-30 23:00:00

Krönikan: José Mourinho vann Premier League
Chelsea
– Att låta meningslösa poängtapp mot West Brom, West Ham och Norwich göra att man givit Manchester City Premier League-bucklan sved. Än mer när man själv hade vunnit mot dem både hemma och borta.
2015-05-28 23:59:00

Chelsea på export
Chelsea
Bara dagar efter att klubben bärgat ligatiteln så är det tillbaka till försäsongsverkligheten för spelarna, som numera innebär All Stars-matcher och nästintill dagliga resor fram och tillbaka runt jordklotet.
2015-05-28 16:45:00

Hazard vill vinna Champions League i Chelsea
Chelsea
Eden Hazard vill stanna i Chelsea under en lång tid framöver och siktar in sig på att leda klubben till Champions League-triumf.
2015-05-26 23:07:11

Chelseas värld – Tre spelare uttagna i provisorisk U21-trupp för England, Traoré avgör och 82 mål av två 17-åringar
Chelsea
Sista matcherna på säsongen spelades klart under veckan. Spelare firades av och Chelsea visade mästarklass när man vände och vann sista matchen på hemmaplan. Vi har tittat närmare på de ”mindre” nyheterna kring klubben, vi ger er Chelseas värld.
2015-05-26 06:17:00

Chelsea – Sunderland 3-1 (1-1)
Chelsea
Chelsea lyckades avsluta säsongen på ett snyggt sätt trots att Sunderland till en början såg ut att förstöra firandet, efter att Diego Costa rullat in ett straff och Loic Remy gjort ytterligare två mål.
2015-05-25 16:15:00

Spelarbetyg: Chelsea – Sunderland
Chelsea
Efter ett par veckors väntan fick Chelseas spelare äntligen lyfta bucklan hemma på Stamford Bridge. Ser vi till matchen så blev det en ganska trevlig tillställning, där Chelsea fick hämta upp en underläge och avsluta säsongen med en övertygande 3-1 seger mot Sunderland. Jag vill passa på att tacka alla ni tusentals som läst mina betyg även denna säsong, samt rikta ett tack till centralreadaktionen som så ofta länkat mina betyg på diverse huvudsidor.
2015-05-25 15:34:09

Chelz Shop: Champions T-shirt
Chelsea
Två Champions-tröjor i lager. Leveranstid 1-2 dagar.
2015-05-24 07:00:00

Inför: Chelsea – Sunderland
Chelsea
Så var det tillslut dags. Det vi redan vetat i några veckor ska nu översättas till något konkret, när John Terry runt klockan 18.00 imorgon lyfter Premier League-bucklan för sin fjärde gång. Först ska dock ett snyggt avslut av säsongen genomföras.
2015-05-24 00:40:00

Blir det PAPA06, mayne eller vem blir det?
Chelsea
Det är frågan när säsongens sista match har färdigspelats i afton, d v s vem som blir säsongens mästare i CSS Chelseatipset..
De båda ledarna på delad förstaplats med samma poäng, har haft den positionen sen några veckor tillbaka. Även Mats Blom och lucthenuke på delad tredjeplats som bara ligger en poäng efter inför dagens match har också god chans att ta hem titeln. En skräll skulle vara om Sandi1973 vinner, en av de två delade mästarna för tre år sedan. Sandi1973 ligger nämligen bara två po
2015-05-23 23:59:02