Mourinho: Hazard kan bli en legend i Chelsea

Mourinho Hazard kan bli en legend i Chelsea

En framtida klubblegend?


Det har ryktats en hel del om det nya kontrakt som Hazard väntas skriva på inom kort och Jose Mourinho menar att det kan bli starten på någonting väldigt stort för belgaren i Chelsea.

Det nya kontraktet kommer som en belöning för den uppsjö av fina insatser belgaren stått för sedan han kom till klubben 2012. Men Mourinho är säker på att vi kommer att få se mycket mer från den lille magikern och lyfter fram honom som en framtida klubblegend. Men innan den statusen kan bli uppnåd menar han att Hazard måste vinna fler troféer med klubben.

”Han kommer att skriva på, det har jag varit säker på enda sedan jag pratade med hans pappa. De båda har varit på det klara med hur väl de trivs i klubben och att deras intentioner hela tiden varit att stanna. Och när väl det har klarlagts så handlar det bara att komma överens om alla siffror. När förhandlingarna väl kommit så långt håller jag mig gärna utanför, men klubben har hela tiden varit tydlig till mig att det hela kommer att sluta med ett nytt kontrakt”.

”Kan han komma att bli en klubblegend? Jag tror det. Men då måste han vinna fler titlar, för det är titlarna som gör spelare historiska. Jag vet inga spelare som är klubblegendarer utan att ha vunnit titlar, så det måste han göra. Men potentialen finns där, det kan vi nog alla se”.

Samtidigt är Hazards landsman Thibaut Courtois redo för spel igen inför matchen mot Stoke på måndag vilket innebär att Petr Cech återigen kommer att få finna sig i att sitt på bänken igen trots att han höll nollan senast. Men Mourinho menar att Cechs insatser inte ger honom någon huvudvärk inför laguttagningen.

”Har Petrs spel gett mig ett tufft val? Nej, hans insatser är precis vad jag förväntar mig från en av världens tre bästa målvakter”.

0 KOMMENTARER     

1024 VISNINGAR

Email


Fler artiklar om
Chelsea

Mourinho: Hazard kan bli en legend i Chelsea
Chelsea
Det har ryktats en hel del om det nya kontrakt som Hazard väntas skriva på inom kort och Jose Mourinho menar att det kan bli starten på någonting väldigt stort för belgaren i Chelsea.
2014-12-20 11:01:29

Cech om den senaste tidens händelser
Chelsea
I onsdagens kvartsfinal av Licacupen kolliderade Petr Cech och Kurt Zouma med varandra på ett minst sagt obehagligt sätt vid en höjdboll, någonting som resulterade i att den senare fick bäras ut på bår. En händelse som fick Cechs tankar tillbaka på en viss match mot Reading för drygt åtta år sedan.

2014-12-18 16:20:00

Hazard nära nytt kontrakt
Chelsea
Eden Hazard uppges vara endast detaljer ifrån att skriva under ett nytt femårskontrakt som skulle göra honom till klubbens bäst betalde spelare.
2014-12-18 10:35:00

Capital One Cup: Möte med Liverpool i semifinal
Chelsea
Efter segern mot Derby County i tisdags har semifinalerna av ligacupen lottats. Chelsea ställs mot Liverpool och båda mötena spelas i januari.
2014-12-17 23:35:07

Hoist the Blue Flag 17/12 – Reservernas revansch
Chelsea
Under årets kanske mest intensiva period, båda för oss vanliga vardagskämpar och för våra blå hjältar, så finns det inte alltid varken tid eller ork. Tack och lov att det då finns reserver. Av: Axel Wendt
2014-12-17 15:40:00

Spelarbetyg: Derby County – Chelsea
Chelsea
Capitol One Cup och Chelsea spelade kvartsfinal på bortaplan mot Derby. Det var en ganska bra match ifrån Chelseas sida, även om det känns surt med två skador på Drogba och Zouma. Derby spelade bitvis väldigt bra och Chelsea fick spela ett fokuserat och samlat försvarsspel. Matchen slutade 1-3 och vi kan nu se fram emot semifinal i början på nästa år.
2014-12-17 07:59:38

Derby – Chelsea 1-3 (0-1)
Chelsea
Chelsea var en storlek för stor för Derby som gjorde det bra och skapade lite nerv i matchen med sin reducering. Mourinho fick lufta lite ”reserver” och se Luis göra sitt första Chelseamål.
2014-12-16 23:45:00

”Lovén Calling ” He´s only six feet tall and he breaks your fucking jaw”
Chelsea

2014-12-16 14:47:09

Deadline CSS-medlemskap 31/12
Chelsea
För dig som ännu inte blivit medlem i CSS är det nu dags att lägga in nästa växel.
2014-12-16 13:35:00

Chelseas värld – Ungdomar gör mål, rekord i sikte Chelsea hjälper annan klubb
Chelsea
En vecka med två säkra vinster där en del reserver luftades i den betydelselösa (för Chelseas del) matchen mot Sporting och Hazard och Costa nätade mot Hull. Vi tittar närmare på saker som har hänt i Chelseas värld i veckan.
2014-12-15 15:27:00