Mod och hårt jobb nyckeln till framgång mot Chelsea

Mod och hrt jobb nyckeln till framgng mot Chelsea


Starkt försvarsspel, chansskapande sista tredjedelen, mod och stenhårt slit. Det är Jordan Hendersons ingredienser till en bra match mot Chelsea imorgon.

Vicekaptenen fick sitta på bänken borta mot Real Madrid i tisdags men det är inga höga odds på att Jordan Henderson går in i laget från start när Chelsea kommer till Anfield. José Mourinhos lag har bara tappat poäng i två ligamatcher den här säsongen, borta mot Manchester City respektive United, och vann förra året på Anfield med 2-0 men Henderson tror att om Liverpool får flera delar att klaffa kan de få med sig ett bra resultat.

”Vi vet att det kommer bli en svår match för Chelsea är ett topplag, men jag tror vi fortfarande kan gå in i matchen med mycket självförtroende.”

”Det kommer bli en stor match för båda lagen och en som vi ser fram emot. Det är en stor möjlighet för oss att gå ut dit och visa hur bra vi kan vara, speciellt mot toppmotstånd.”

”Du måste se till att varje enskild person jobbar så hårt som möjligt, tillsammans som ett lag, och att vi försvarar bra. Och att vi skapar chanser i den sista tredjedelen, är modiga och utmanar någon eller tar ett skott. Om vi gör de här sakerna, så kan vi få ett bra resultat.”

”Publiken spelar alltid sin roll, det spelar ingen roll vilket match det är – de är alltid med och uppmuntrar oss. När Chelsea kommer hit, så kommer de vara laddade för matchen och det är en stor match för alla. Jag är säker på att publiken kommer hjälpa oss på det sättet.”

”Jag har varit imponerad av Chelsea den här säsongen. De har några enastående spelare men de jobbar bra som lag, försvarar väldigt bra och har gjort några bra mål. Vi vet kvalitén de har och det kommer bli svårt.”

”Men vi har mycket kvalité i laget också så vi måste se till att vi jobbar så hårt som möjligt. Vi vet att kvalitén kommer skina igenom till slut. Vi måste bara fortsätta att jobba på träningarna, se framåt och ha mycket tro i vårt spel.”

Citaten hämtade ifrån liverpoolfc.com

0 KOMMENTARER     

535 VISNINGAR

Email


Fler artiklar om
Liverpool

Mod och hårt jobb nyckeln till framgång mot Chelsea
Liverpool
Starkt försvarsspel, chansskapande sista tredjedelen, mod och stenhårt slit. Det är Jordan Hendersons ingredienser till en bra match mot Chelsea imorgon.
2014-11-07 18:57:13

Skrtel: Vi stod upp bra mot Real Madrid
Liverpool
En förlust är en förlust men det finns lärdomar att ta. Liverpool förlorade i veckan mot Real Madrid med 1-0 men Martin Skrtel tycker att laget gjorde en bra insats och att det finns mycket att ta med sig från mötet med de regerande Champions League-mästarna.
2014-11-07 17:57:04

Inför: Liverpool FC – Chelsea FC
Liverpool
Det var i motsvarande möte förra säsongen som Liverpool halkade bort ligaguldet. Fem månader senare är allt snack om ligaguld kraftigt nedtonat och det handlar om att allt mer desperat samla poäng och ingjuta självförtroende i laget.
2014-11-07 13:28:45

Rodgers om Origis utveckling
Liverpool
Divock Origi, utlånad till Lille, spelade i dag sin första match i Liverpool då man mötte Everton borta i Europa League. Brendan Rodgers talade i dag om hur han och sin stab regelbundet håller kontakten med den lovande anfallaren.
2014-11-06 22:46:25

Senaste om Sturridges skada
Liverpool
Daniel Sturridge har varit ute på planen på Melwood och tränat, samtidigt som han fortsätter sin rehabilitering från sin vadskada, men är fortsatt inte tillgänglig för spel. Detta meddelade Brendan Rodgers i dag.
2014-11-06 18:02:54

Joe Allen om Real Madrid och Chelsea
Liverpool
Joe Allen, som spelade från start på det centrala mittfältet mot Real Madrid, tror att det finns positiva saker att ta med sig från matchen, och försäkrar att Liverpool har kvalitén som krävs för att vinna mot Chelsea.
2014-11-06 11:19:15

”Divock Origi är hela paketet”
Liverpool
Ordens är Simon Kjaers, Divick Origis danske lagkamrat i Lille. Dansken säger att Origi är en av de största talangerna han spelat med, och tror att han kan bli en riktigt stor spelare för Liverpool.
2014-11-05 21:05:08

Mignolet nöjd med sin insats
Liverpool
Noll poäng igår, trea i CL-gruppen och tuff match på söndag. Det går tufft för Liverpool som lag just nu. Men målvakten Simon Mignolet är glad över sin egen insats, och försäkrar att det finns positiva saker att ta med sig från mötet med Real Madrid.
2014-11-05 11:49:26

Rodgers efter matchen
Liverpool
Brendan Rodgers anser att Liverpool kan vara stolta över prestationen i kväll, när laget förlorade borta mot Real Madrid i Champions Leagues gruppspel.
2014-11-05 00:36:53

Real Madrid – Liverpool 1-0 (1-0)
Liverpool
Real Madrid är det bättre laget denna kväll och även om Liverpool aldrig är längre ifrån en poäng än ett bra avslut så är det hemmalaget som vinner välförtjänt.
2014-11-04 23:57:41