Inget lag kan stoppa Chelsea”

Det är bara sju omgångar spelade med redan nu har Chelsea kopplat ett rejält grepp om ligatiteln.

Efter helgens imponerande 2–0-seger mot Arsenal hemma på Stamford Bridge leder José Mourinho co ligan med fem poäng.

Nu kan ligan redan vara avgjord enligt oddssättarna.

Just nu ger Chelsea låga 1,50 som Premier League-vinnare, medans Manchester City ger 3,75.

”Konkurrenterna inte lika bra”

– Det ser inte ut som om det finns något som kan stoppa Chelsea från att vinna ligan i år. José Mourinho har fått tid på sig att bygga laget som han vill och han har byggt en maskin som kommer bli svårstoppad i ligaspelet. Detta samtidigt som konkurrenterna inte är lika bra i år, enda riktiga utmanaren, titelförsvaren Manchester City, har visat sig inte hålla samma nivå i år och bakom dem ser det tunt ut, säger Jonas Nilsson, presschef på Unibet och fortsätter:

– Arsenal saknar en dimension för att kunna utmana på allvar, Liverpool saknar Suarez, och Manchester United har förvisso börjat vinna matcher igen men kommer behöva den här säsongen på sig för att spela ihop laget.

”Lirar inte på United”

Chelseas motståndare i helgen, Arsenal, döms ut rejält. Av oddsen att döma kan man glömma allt vad ligaguld heter i norra London. Hela 21 gånger pengarna erbjuds just nu, vilket ger en stark fingervisning om vad som krävs.

– Det lag som Wenger har att förfoga över är helt enkelt inte tillräckligt bra för att vinna ligan med, de kommer tillhöra toppskiktet och kunna störa topplagen men att man tar titeln ser vi inte, säger Jonas Nilsson.

Till sist, vilket av ”storlagen” i Premier League skulle du inte satsa några pengar på just nu?

– Det kommer ta tid för Manchester United att få ordning i leden och hitta tillbaka till gammal fin form, oavsett hur många världsstjärnor man plockar in. Ambitionen att vara topp-4 är rimlig men inget jag skulle satsa några pengar på, det kan mycket väl ta ytterligare någon säsong innan man är ett topplag att räkna med igen. Jag är inte övertygad om att man tar en CL-plats redan i år.

TYCK TILL: Tror du Chelsea vinner Premier League? Diskutera nedan!