Hazard vill vinna Champions League i Chelsea

Hazard vill vinna Champions League i Chelsea

Tar smällar som en boxare och har siktet inställt på CL.


Eden Hazard vill stanna i Chelsea under en lång tid framöver och siktar in sig på att leda klubben till Champions League-triumf.

Belgaren har haft en makalös säsong. För klubben har han vunnit både Premier League och Ligacupen och på det individuella planet har han kammat hem alla priser den engelska ligan har att erbjuda.

Hazard kom till Chelsea kort efter att klubbens första Champions League-titel bärgades 2012 och efter att i Chelsea i princip ha vunnit allt annat är nu siktet inställt på morsan av alla turneringar. Och denna trofé ska lyftas i kungsblå mundering! För den unge bolltrollkarlen ser sig gärna i Chelsea även efter kontraktet går ut 2020.

”Varför byta? Om man är glad och saker går bra på ett och samma ställe så finns det ingen anledning att byta” säger Hazard till London Evening Standard.

”Detta är ju inte bara upp till mig men om man trivs med sin fotboll och har chans att vinna troféer så vore det bara dumt att byta.”

”Champions League är det som saknas i min karriär. När jag tittar på historiken denna cup har och spelarna som har varit med; topp, toppspelarna har alla vunnit den. Många av dem är ansedda som toppspelare just för att de vunnit den.”

”So, om jag vill anse mig i den kategorin, den högsta nivån av spelare, så måste jag vinna Champions League någon gång. Givetvis är det inte lätt, det är en tuff turnering att gå hela vägen i, men det är någonting som jag tro vi kan uppnå som klubb och något jag alltid drömt om.”

”Jag har föreställt mig känslan av att lyfta den trofén. Låt oss hoppas vi kan få en chans att göra det.”

Avslutningsvis säger Hazard att han inte täcker låta det faktum att han blev foulad mest av alla i ligan stoppa honom i hans framfart i den Engelska fotbollen.

”Här gillar folk att fightas och krigas. Jag kommer fortsätta spela som jag gör. Jag kommer alltid försöka underhålla fansen, skapa assist, göra mål och koncentrera mig på det. Jag kan ta smällarna, det är inget problem för mig. Jag accepterar det och tar smällarna som en boxare.”

0 KOMMENTARER     

645 VISNINGAR

Email


Fler artiklar om
Chelsea

Hazard vill vinna Champions League i Chelsea
Chelsea
Eden Hazard vill stanna i Chelsea under en lång tid framöver och siktar in sig på att leda klubben till Champions League-triumf.
2015-05-26 23:07:11

Chelseas värld – Tre spelare uttagna i provisorisk U21-trupp för England, Traoré avgör och 82 mål av två 17-åringar
Chelsea
Sista matcherna på säsongen spelades klart under veckan. Spelare firades av och Chelsea visade mästarklass när man vände och vann sista matchen på hemmaplan. Vi har tittat närmare på de ”mindre” nyheterna kring klubben, vi ger er Chelseas värld.
2015-05-26 06:17:00

Chelsea – Sunderland 3-1 (1-1)
Chelsea
Chelsea lyckades avsluta säsongen på ett snyggt sätt trots att Sunderland till en början såg ut att förstöra firandet, efter att Diego Costa rullat in ett straff och Loic Remy gjort ytterligare två mål.
2015-05-25 16:15:00

Spelarbetyg: Chelsea – Sunderland
Chelsea
Efter ett par veckors väntan fick Chelseas spelare äntligen lyfta bucklan hemma på Stamford Bridge. Ser vi till matchen så blev det en ganska trevlig tillställning, där Chelsea fick hämta upp en underläge och avsluta säsongen med en övertygande 3-1 seger mot Sunderland. Jag vill passa på att tacka alla ni tusentals som läst mina betyg även denna säsong, samt rikta ett tack till centralreadaktionen som så ofta länkat mina betyg på diverse huvudsidor.
2015-05-25 15:34:09

Chelz Shop: Champions T-shirt
Chelsea
Två Champions-tröjor i lager. Leveranstid 1-2 dagar.
2015-05-24 07:00:00

Inför: Chelsea – Sunderland
Chelsea
Så var det tillslut dags. Det vi redan vetat i några veckor ska nu översättas till något konkret, när John Terry runt klockan 18.00 imorgon lyfter Premier League-bucklan för sin fjärde gång. Först ska dock ett snyggt avslut av säsongen genomföras.
2015-05-24 00:40:00

Blir det PAPA06, mayne eller vem blir det?
Chelsea
Det är frågan när säsongens sista match har färdigspelats i afton, d v s vem som blir säsongens mästare i CSS Chelseatipset..
De båda ledarna på delad förstaplats med samma poäng, har haft den positionen sen några veckor tillbaka. Även Mats Blom och lucthenuke på delad tredjeplats som bara ligger en poäng efter inför dagens match har också god chans att ta hem titeln. En skräll skulle vara om Sandi1973 vinner, en av de två delade mästarna för tre år sedan. Sandi1973 ligger nämligen bara två po
2015-05-23 23:59:02

Mourinho och Hazard prisade
Chelsea
José Mourinho och Eden Hazard är bättre än alla andra i Premier League och tilldelades idag utmärkelserna Årets manager och Årets spelare i Premier League.
2015-05-22 21:39:46

23-årig supporter ska få ge bucklan till John Terry på söndag
Chelsea
Rachel, som är ett hängivet Chelseafan, kommer få äran att lämna över Premier League bucklan till John Terry på söndag.
2015-05-22 06:56:55

Nya prisnomineringar för Chelsea
Chelsea
Fler priser och än fler nomineringar för Chelseas ledare och spelare när ligan ska dela ut Barclays Player och Manager of the Season.
2015-05-21 14:28:45