Frankfurt imponerade av Piazon

Frankfurt imponerade av Piazon

Kommer Lucas Piazon att stanna ännu ett år i Tyskland?


?Lucas Piazon lånades i somras ut till Eintracht Frankfurt, ett lån som sträcker sig över hela säsongen. Men redan nu spekuleras det i att tyskarna är så imponerade att de redan börjat titta på möjligheten att förlänga lånet ytterligare ett år.

Den tjugoårige brassen har medverkat i fem av Frankfurts sju ligamatcher så här långt i år och har gjort ett mål. För Chelsea är det naturligtvis glädjande att Piazon får speltid då konkurrensen i London är mördande och man trots allt tror mycket på talangen som värvades in redan som sjuttonåring för hela tio miljoner pund (enligt FIFAs regler kunde han ansluta först efter att han fyllt arton). Tyskarnas general manager Bruno Hubner ser uppenbarligen kvalitéer hos spelaren och påpekar dessutom gärna att Tyskland är den perfekta plattformen för unga talanger.

”Vi kommer definitivt att diskutera möjligheten till en förlängning med Chelsea. Vi hoppas att de vill ge honom ett år till hos oss eftersom Bundesliga är den perfekta miljön för Lucas Piazon att utvecklas i förklarade Hubner för tyska tidningen Bildt.

”Han behöver jobba på sin fysiska styrka och kommer utvecklas enormt om han blir en startspelare i Bundesliga”.

Piazon har redan varit på lån hos spanska Malaga och Holländska Vitesse och frågan är om han blir en ny Courtois och lyckas etablera sig så pass att Chelsea vill plocka tillbaka honom till A-laget. Eller om han han som så många andra unga talanger tillslut söker en mer permanent lösning hos en mindre klubb för att få mer stabilitet i sin karriär.

0 KOMMENTARER     

496 VISNINGAR

Email


Fler artiklar om
Chelsea

Frankfurt imponerade av Piazon
Chelsea
?Lucas Piazon lånades i somras ut till Eintracht Frankfurt, ett lån som sträcker sig över hela säsongen. Men redan nu spekuleras det i att tyskarna är så imponerade att de redan börjat titta på möjligheten att förlänga lånet ytterligare ett år.
2014-10-15 13:06:14

Landslagsuppdatering – Måndag Tisdag
Chelsea
I en landslagsvecka fylld av skrällar hittar vi både flera starka, och flera mindre starka, prestationer av Chelseaspelare runtom i både Europa, och världen.

2014-10-15 12:17:00

Landslagsuppdatering från lördag och söndag
Chelsea
Costas första landslagsmål, Polens skräll mot Schurrles Tyskland och vilka vann med 8-0 där tre av målen kom från Chelseaspelare? Läs vidare så får du veta hur det gått för Chelseas juniorer och seniorer i landskamperna från lördagen och söndagen.
2014-10-13 20:22:02

Mourinho kunde tränat PSG
Chelsea
I en intervju med franska Telefoot berättade Mourinho om att han nobbat Paris vid flera tillfällen och talade även om huruvida han ser sig själv som portugisisk förbundskapten i framtiden.
2014-10-13 19:43:00

Legendarer – Thomas ”Tommy” Law
Chelsea
”The smoothest and most influential player on the field” har det skrivits om honom. Det är dags för plats 28 på listan, en skotsk mittback som gjorde 19 mål i Chelseatröjan.
2014-10-12 15:41:00

Dokument: ”I en tid utan Terry”
Chelsea
Mitt uppe i landslagsveckan tar Chelsearedaktionen passande nog en titt på det engelska landslagets prestationer med eller utan Terry, och försöker utifrån detta hitta några tendenser till hur det kan komma att se ut dagen då John Terry inte längre spelar i Chelsea.
2014-10-12 15:25:00

Lovén Calling
Chelsea
Demoner Mina och andras
2014-10-11 18:54:37

Landslagsuppdatering – torsdag fredag
Chelsea
Under torsdagen och fredagen fick både seniorer och juniorer speltid i olika landslag. Det blev både mål, assist, hållna nollor och eventuellt en skada.
2014-10-11 16:20:00

Fem flyttade matcher i December
Chelsea
Tv-bolagen har valt vilka matcher de vill sända i December och över nyår och fem Chelseamatcher har fått nya avsparkstider.
2014-10-11 09:23:16

Landslagskoll
Chelsea
Säsongens andra landslagsuppehåll stundar, och precis som vanligt känns det som att tajmingen inte kunnat vara sämre. Det blå tåget har tuffat på förtroendeingivande de senaste veckorna, men med ett uppehåll riskerar trender alltid att brytas. Nåväl, vad är det nu Chelseaspelarna ska ha för sig denna gång?
2014-10-09 17:41:22