Det bara måste bli seger för Chelsea”


Frågorna till spelbolagen:

1) Chelsea har haft en jobbig inledning på säsongen, hur går det i CL-premiären? Hur skulle ni spela?
2) Vilket är det säkraste spelet på kvällens CL-matcher?
3) Vilken är den största skrällen på kvällens matcher?

ERIK WÄNNSTRÖM, NORDICBET:

1) – Chelsea har verkligen haft en dålig start i ligan. Men man ska inte glömma bort att säsongen är lång och i Champions League kommer vi få se ett helt annat Chelsea. Man ställs nu mot ett relativt enkelt motstånd i Maccabi Tel Aviv och det är precis vad Mourinhos mannar behöver: En seger och lite självförtroende in i laget. Detta kommer ikväll då man vinner komfortabelt! Chelsea att vinna med minst två mål spelas till odds 1,60.

2) – Säkraste spelet är Bayern München borta mot Olympiakos. Bayern har inlett säsongen med fyra raka vinster och en förkrossande målskillnad på 12-2. Med en stekhet Müller på topp, som har gjort sex mål på de inledande fyra matcherna, så städar man undan grekerna utan besvär. Raka tvåan spelas till 1,46.

3) – Största skrällen hittar vi i Kroatien där Dinamo Zagreb kommer att plocka minst en poäng hemma mot Arsenal. Ett Arsenal som stundtals spelat bra i ligan saknar den där riktigt effektiva målskytten. Man har ofta mycket bollinnehav i sina matcher men kommer inte till tillräckligt bra avslutslägen. Dinamo Zagreb är ett erkänt bra hemmalag och sannolikheten att plocka poäng känns aningen högre än vad oddsen visar. Dinamo Zagreb-vinst spelas till oddset 6,75.
 

JONAS NILSSON, UNIBET:

1) – Det bara måste bli seger för Chelsea hemma mot Maccabi Tel Aviv i CL-premiären, allt annat och man börjar nästan tro att Mourinho verkligen vill bli av med jobbet. Men jag tror inte att han vill det och det här vinner Chelsea (1,22) utan att förta sig.

2) – Chelsea lockar klart hemma och det ska vara ett säkert kort. Kan även tycka att Bayern München ska få med sig ett resultat hem från Olympiakos (1,40) och att det blir mål i Rom, över 1,75 mål i Roma-Barcelona (1,30) känns mycket rimligt.

3) – Stor favorit i Leverkusen (1,22) hemma mot Bate Borisov, och det är väl inget konstigt i sig men att de ska vara så pass stora favoriter håller jag inte med om. Skulle kunna tänka mig testa Bate med 1,5 i asiatiskt handikapp (2,08). Inte heller att Arsenal åker hem från Zagreb med tre poäng känns självklart och även där kan man syna handikapp-spelen.

ALEXANDER ZACHRISSON, BETSAFE:

 

1) – Chelsea får ikväll ett ypperligt tillfälle att få tillbaka självförtroendet och momentum från debaclet i ligan genom att vinna i premiären hemma mot Maccabi Tel Aviv. Och visst kommer dem att göra det, inget snack (1,16). Perfekt uppladdning inför helgens Londonderby mot Arsenal att få tre poäng i ryggen i Champions League-premiären. Att Hazard åter hittar nätmaskorna i kväll känns som ett givet spel till 2,03 gånger pengarna.

2) – Lite mer svårtippad omgång ikväll bland 1X2. Dock får nog en seger för Chelsea (1,16) och Bayer Leverkusen (1,24) ses som två säkra spel. Chelsesa som sagt revanchslustet och Bayer Leverkusen starka på hemmaplan bör ge vinster åt respektive lag. Att Messi också göra mål nere i Rom till 1.90 känns ganska spelsäkert.

3)Att Roma vinner hemma (5,75) mot regerande mästarna Barcelona måste faktiskt ses som en skräll. Barcelona är alltid skyhöga favoriter i varje match, och att ta en seger mot dem är en skalp att minnas. Roma har egentligen alla förutsättningar för det, sen handlar det såklart på vilket humör Messi, Suarez och Neymar är på då de tre kan avgöra vilken match som helst, när som helst. En annan skräll med ungefär samma scenario är att Olympiakos vinner hemma mot Bayern München (8,50). Tyskarna är alltid storfavoriter och ska vinna en sån här match, men det är inte helt lätt att åka till ned till Aten och plocka tre poäng. Karaiskakis Stadion kommer koka som aldrig förr när tyska mästarna kommer på besök och att man lyckas knipa alla tre poängen vore en helt klart en skräll.

MATTIAS WENNERKVIST, BETSSON:

1) – Det har väl inte undgått någon att Chelsea haft en svag säsongsinledning men nu har man en rejäl chans att studsa tillbaka direkt. Med ligan ”körd” så kan man istället lägga all fokus på Champions League och det kommer Maccabi Tel Aviv att få sota för. Dags för Mourinho att visa vem som bestämmer och övriga truppen att höja sin nivå till den höjd vi alla vet de kan spela på. Chelsea på hemmaplan, oavsett form, stökar av Tel Aviv utan bekymmer och vinner enkelt. Chelsea att vinna och hålla nollan är matchens bästa spel till odds 1,75.

2) – Barcelona är hittills obesegrade i ligan och har, efter den aningen knackiga försäsongen, nu hittat rätt i sitt grundspel. Vi vet alla vad stjärntrion Messi, Suarez och Neymar är kapabla till och det kommer kvällen av bevisa. Barcelona är helt enkelt numret för stort för italienarna som kommer att se sig besegrade. Barcelona kommer att dominera bollinnehavet och skapa mängder av chanser på en lågt stående försvarslinje hos hemmalaget, vilket kommer straffa sig under 90 minuter. 1,60 på att Barcelona ska slå Roma är ett helt godkänt odds och är kvällens säkraste spel.

3)Arsenal kan få problem i Kroatien. Arsenals spel har inte stämt till hundra procent i ligan och framförallt så är avsaknaden av en riktigt målskytt tydlig. Nu ställs man mot ett hungrigt hemmalag på en arena som ofta bjuder på ruskigt tryck. Att Dinamo Zagreb ska kunna skaka storklubben Arsenal och skrälla ordentligt