Chelsea-målvakten har förts till sjukhus

Det small rejält i London-derbyt mellan Chelsea och Arsenal.

Tränarna José Mourinho och Arsène Wenger rök ihop med varandra och knuffades. Och Chelsea-målvakten Thibaut Courtois fick strax dessförinnan en rejäl smäll mot huvudet.

Arsenals Alexis Sanchez fick en boll i djupled och stormade fram mot målet där han kolliderade med Courtois, som var snabbt ute. Belgaren blev liggandes på planen med armarna utsträckta, och kunde först fortsätta spela.

”Olyckligt”

Men minuterna senare gick det inte längre.

Rutinerade Petr Cech, som själv drabbades av en liknande smäll för åtta år sedan och sedan dess har burit hjälm, ersatte Courtois.

Enligt Sky Sports har Courtois förts till sjukhus för att undersökas.

– Han sa inget speciellt. Jag frågade han om han kunde spela eller inte. Men det är läkarnas beslut och jag hade ingen tid att diskutera med läkarna. Jag fick klartecken och då fick han spela. Men jag oroar mig för killen, säger Mourinho efter matchen.

– Vi har en huvudläkare, som har sin stab, och jag säger alltid att jag inte vill ha någon kommunikation med dem. De sa att de var okej och då lägger inte jag mig i, fortsätter Mourinho.

Chelsea vann matchen med 2-0 efter mål av Eden Hazard och Diego Costa.