Chelsea ger medalj till alla som bidragit

Chelsea ger medalj till alla som bidragit

Solanke får nog också en medalj


Chelsea har gått ut med att de kommer göra egna medaljer om de medaljer de inte får räcker till alla som har bidragit under säsongen.

Vad krävs för att man som spelare ska få en medalj när en klubb vinner ligan? Förut var det så att en spelare var tvungen att spela minst 10 matcher för sitt lag för att få medalj. Det ändrades sen till minst fem matcher och nu har reglerna ändrats totalt. Nu får den vinnande klubben 40 medaljer att dela ut till vilka de vill med förbehållning att alla som har spelat minst fem matcher ska ha en medalj. Resterande får klubben distribuera som de vill.

Chelsea är ju den klubben som endast använt 22 spelare i Premier League den här säsongen och då räknas Salah och Schurrle med så det borde inte vara så svårt att dela ut medaljerna men andra spelare har varit delaktig i andra turneringar vilket har lett till att Mourinho kunde vila sina ordinarie för ligan som t.ex. Aké, Christensen och Solanke. Det ryktas även om att Izzy Brown kommer få chansen mot West brom ikväll. Ett West brom där deras manager även gått ut med att de kommer ge Chelsea en ”guard of honor” innan matchen, tydligen tyckte inte herr Pulis att Liverpool gjorde ett så bra jobb med klappandet.

Men Chelsea har ändå gått ett steg längre (one step beyond) och kommer göra egna medaljer och ge till alla som har bidragit på något sätt till ligaguldet. En fin gest av Chelsea och visar verkligen vilken familjär känsla som finns i klubben. Fabregas uttalade sig i veckan om att Chelsea känns mer som enad familj än t.ex Barcelona och det kan man se här. Alla är inne i det här tillsammans och blir belönade för framgångarna.

Det verkar även smitta av sig ner i åldrarna då Tammy Abraham la upp den här bilden på instagram där hela ungdomslaget står i en stor ring med texten ”team? nah this is my family”

Källor: weaintgotnohistory.sbnation.com, instagram
 

0 KOMMENTARER     

505 VISNINGAR

Email


Artikelkommentarer

Din kommentar

[Den här resursen kräver att Javascript är aktiverat]


Fler artiklar om
Chelsea

Chelsea ger medalj till alla som bidragit
Chelsea
Chelsea har gått ut med att de kommer göra egna medaljer om de medaljer de inte får räcker till alla som har bidragit under säsongen.
2015-05-18 13:17:12

Chelseas värld – U18 spelare lämnar, alla får medalj och nytt kontrakt för Bamford
Chelsea
Vecka 20 var det inga matcher för Chelsea men det hände mycket i klubben ändå. I den här spalten tar vi upp de mindre nyheterna om klubben, vi ger er Chelseas värld.
2015-05-18 07:14:00

Inför: West Bromwich Albion – Chelsea
Chelsea
Säsongens sista bortamatch för mästarna, mot ett West Bromwich med säkrat kontrakt som gör sin sista hemmamatch för säsongen. Ett motstånd som genom åren har lett till tränarbyte hos Chelsea kommer nu istället bli en chans för truppens unga spelare att visa framfötterna på riktigt i Premier League.
2015-05-17 22:56:00

Chelz Shop: Champions T-shirt
Chelsea
Två Champions-tröjor i lager!
2015-05-15 20:00:00

HTBF (14/5): Borta bra men hemma bäst?
Chelsea
”Ett talesätt min pappa alltid berättade var borta bra men hemma bäst, jag har aldrig tvivlat förrän idag” av gästskribent Axel Stanislav Hedenström
2015-05-14 23:01:56

Ivanovic prisar Mourinho
Chelsea
”Det är inte ens något att diskutera vem som är den bästa managern den här säsongen.”
2015-05-14 20:52:11

Nathan klar för Chelsea
Chelsea
Chelsea offentliggjorde idag värvningen av den 19-årige brasilianske U20-landslagsmannen Nathan.
2015-05-14 20:28:34

Hazard prisad igen
Chelsea
Denna gången är det media som fått säga sitt när Eden Hazard fått motta priset Football Writers’ Association Footballer of the Year.
2015-05-12 13:35:59

HTBF 11/5 – Vilken klubb vill man vara?
Chelsea
60 minuter Ruben Loftus-Cheek värmde mer än vad många spelare gjort på hela säsongen, men kommer vi att få se mer än det?
2015-05-11 16:41:15

Chelseas värld – Fler ungdomar mot West Brom vem var det som ringde och övertalade Hazard 2012
Chelsea
Veckan efter ligan säkrades har varit relativt lugn. Liverpool har fått applådera mästarna, Mourinho gläntade lite på dörren till framtiden när Loftus-Cheek fick 60 minuter mot Liverpool. Vi ger er Chelseas värld.
2015-05-11 15:58:00