Chelsea fortsatt obesegrade

Tolv matcher är avklarade av årets Premier League-säsong och än så länge tronar Chelsea högst upp i tabellen utan en enda förlust. Den tionde segern på tolv matcher kom på lördagen och var i stort sett ohotad.

Det dröjde elva minuter innan skyttekungen Diego Costa satte foten till på ett precist inlägg från Oscar. Kvarten senare gjorde Eden Hazard två mål efter en fin hörnvariant och fastställde i och med det slutresultatet.

Tredjeplacerade Manchester City hade en tuffare eftermiddag mot Swansea.

Wilfred Bony gav gästerna en drömstart när han gjorde 0-1 efter bara nio minuters spel. Repliken kom dock tio minuter senare när Stevan Jovetic kvitterade för hemmalaget.

Efter dryga timmen gjorde Yaya Touré ett förlösande 2-1-mål, ett mål som blev matchens sista.

City ligger åtta poäng efter Chelsea i tabellen.