Cech på väg att lämna Chelsea – väljer mellan PSG och Arsenal

1 maj 2015 11.35, Fotbollskanalen

Mirror skriver idag att Petr Cech kommer att lämna Chelsea i slutet av den här säsongen. Den tjeckiska målvakten håller just nu på att välja mellan att gå till Arsenal eller PSG.

Tillbaka till bloggen

 • Petr cech borde gå till Napoli.

  • Nä han förtjänar att vinna lite mer titlar. I PSG får han en ny liga titel iaf.

   • Napoli är laget som behöver målvakt inte Psg. Går han till Psg så får han höglön och sedan blor man en bänknötare. Smart tänkt med att välja PSG (ironi).

    • Han är bättre än Sirigu

     • Hahaha nej. Sirigu är yngre och bättre.

     • Haha

     • Petr Cech är 32(fyller 33 i Maj tror jag) år gammal, vilket inte är gammalt för en målvakt. Sirigu är 28 år gammal och definitivt inte bättre, det som talar för honom är att han antagligen har två-tre år kvar när Cech lägger handskarna på hyllan.

    • Nöta bänk i PSG? Haha bra koll du har. Mil före Sirigu.

     • Sirigu och Cech är bägge jämna. Men Sirigu har inte vart på topp denna säsong.

     • Cech har visat de få matcher han spelat denna säsong att han håller yppersta världsklass. Riktigt svårt dessutom att prestera så bra då man spelar så sällan. Så jag skulle nog ta Cech före alla dagar i veckan.

     • ”få” matcher, Hur många är det 5-6 stycken? mot bottenlag. Tja bedömer du honom efter dessa matcher så är det pinsamt. Sedan har Sirigu gjort flertal bra matcher i CL, T.ex mot Chelsea.

     • Du om någon som följer Pl borde veta hur bra Cech är men tydligen inte. Jag påpekade bara att det är svårt att vara världsklass de matche man spelar när man spelar så lite. Men förra säsongen var han ju fenomenal.

     • Fenomenal förra säsongen?. Bra koll.

     • Rätt säker på att jag följer PL mer än dig så du har absolut inget att komma med på den fronten. Cech var riktigt bra förra säsongen.

     • Vi pratar om att du säger att han var fenomenal förra säsongen vilket är överdrivelser och okunnighetsord som du bara säger ut. Han var bra men inte fenomenal. Kan du sluta byta ämne?. Jag har inte bara koll på premier league utan jag kollar på alla ligor varje helg och tro mig jag är mer kunnig än vad du någonsin kommer att blir. Roligr att du säger skit saker som knappt stämmer. Om han var fenomenaö förra säsongen varför då nöta bänk?. En fenomena målvakt ska fan inte nöta någon bänk. Hur många matcher har deb fenomenala målvakten enligt dig startat demna säsong?. Ska jag behöva påpeka vargör mab hämta courtois eller?. Du sa nyss att han var fenom. Säg aldrig att jag inte har koll. Tror du seriöst att psg ska vara ute efter en 30+ årig målvakt. Sen säger du att han är mil bättre än sirigu. Du har ju så bra koll?. Men istället så skriver du massa skit istället för att hålla i argumentet.

     • Haha du är rolig klart man kan peta en fenomenal målvakt om man har en som är bättre och 10 år yngre. Sen att du har betydligt mer koll än vad jag nånsin kmr ha är så jävla komiskt hahaha. Bara genom att kolla på ditt namn ser man ju svaret.

     • Du har visst noll koll på sirigu. Kollar du ens på Psg matcherna?. Du hänger visst inte med fotbollsvärlden. Sirigu är i hästlängder bättre än Cech som inte har imponerat förra säsongen och även denna.

     • Nä stenkoll på Sirigu har jag inte men dock har jag koll på Cech. Att säga att Cech inte har imponerat förra och denna säsong bevisar snarare din okunnighet. Förra säsongen var han igen riktigt grym efter ett par år som inte var lika bra. Denna säsong har han varit riktigt bra de matcher han spelat. Synd bara för honom att han tävlas med en av världens 3 bästa målvakter. Själv håller jag Cech som minst top 6-7

     • Okej han var ganska grym förra säsongen men inte på världklass nivå som du påstår att han var eller är. Säg mig vad som får dig att tro att cech enkelt skulle peta sirigu när sirigu gör stor succé i den franska storklubben. 2012 så började petr cech tappa formen och har förlorat tilllit som förste målvakt. Därför valde Chelsea att hämta Courtois som i atletico hade världklassform. Med Cech i form så hade man inte hämtat Courtois som i den tuden hade fått möta bänk.

     • Hur definierar du världsklass egentligen, Cech är garanterat top 7 i världen och då är man världsklass i min bok. Alla har vetat att Courtois förr elr senare skall ta plats i målet. Courtois är top3 i världen så varför skulle man inte ha honom i mål?

     • Bullshit. Orsaken till att Cech inte är förstemålvakt är för att det är enda sättet för Chelsea att säkra upp en av världens mest lovande målvakter och som redan nu är en av de bästa. Jag skriver alltså om Thibaut Courtois.

   • Napoli har en chans på EL bucklan i dagsläget T.EX. Så vad är det som säger att han kommer utebli titlar om han går dit i sommar?

    • Jag förstår knappt syftet med hans kommentar.

     • Jag förstår inte syftet med någon av hans kommentarer.

 • Uppenbart val om det står mellan dessa klubbar.

 • Arsenal kan ju fortsätta drömma..

  • Som United kunde göra om Mata?

   • Är du seriös?
    United var/är knappast rivaler om ligatiteln till Chelsea, denna och förra säsongen. Lägg även till att vi fick ett överpris på 400m för honom.

    Arsenal kommer troligtvis utmana om ligatiteln nästa år + de befinner sig i samma stad och är på så sätt våra rivaler på allra högsta nivå. Att ge dom Cech, en top 5 målvakt i världen, går inte att jämföra med Mata.

    • Hur förklarar du lampard tlll city då?

     • Var meningen att han skulle till USA men tror knappt någon vet hur det egentligen gick till med New York city/Manchester city dealen..

     • Men du säger ju själv att han inte kommer gå till arsenal för han gjort tio bra år hos er, men det faller när andra stjärnor hos er som lampard lämnar för ligarivaler.

     • Men kan du läsa? Vi sålde han till New York city, varken Chelsea eller New York visste antagligen inte att Citys ägare skulle leka Kim Jong-un och ta dom ifrån honom.

     • Så lampard hade inget att säga om detta? han hade inte rätten att tacka nej till city för hans chelsea-hjärta? Trams, han valde att gå med dem, precis som cech kan välja arsenal

     • Ni sålde honom inte alls, han lämnade på free transfer.

     • Klart han gjorde, vet inte varför jag skrev sålde..

    • Har ju snackats om att Chelsea låter honom gå vart han vill av respekt för det han gjort för CFC. Det vore helt rätt imo.

  • finns flera exemplem på spelare som gått mellan någon/alla Chelsea, Tottenham och Arsenal som Cole och Gallas

  • Vad gör det om han går till Arsenal? I 10 år har Cech varit trogen Chelsea, han har aldrig klagat trots att han blev petad av Courtois. Han har varit lojal och varit proffsig under sin tid. Fortfarande en fruktansvärt bra målvakt. Jag tycker han har rätt att välja själv vilken klubb som passar honom bäst. Han bor dessutom i London.

 • Cech får gärna komma till Arsenal, Lär förmodligen peta Ospina och Szczesny får gärna lånas ut till en mittenklubb.

 • Hoppas att Cech får stå nån match till och gärna den sista hemmamatchen. Sen får han jättegärna välja PSG och kunna konkurrera med Sirigu om målvaktplatsen och hjälpa PSG att vinna Champions League

 • Hoppas han väljer Arsenal och gör en kanonsäsong, Knappast Sirigu som är PSGs akilleshäl enligt min mening förövrigt