Spelarna i bråk med Villas-Boas

Stämningen blir allt mer spänd i Chelsea. I söndags hamnade André Villas-Boas i bråk med spelarna på träningen, och några av veteranerna i laget konfronterade tränaren med sitt missnöje, skriver The Guardian.

André Villas-Boas har inte fått en enkel första säsong som manager i Chelsea. Helgens 0-2-förlust mot Everton innebär att laget nu är utanför Champions League-platserna i Premier League-tabellen och ligger 17 poäng efter ligaledarna Manchester City.

Enligt The Guardian gav sig en ilsken portugis på spelarna på söndagens träning och ifrågasatte deras slarviga spel. Men några av veteranerna i laget svarade, och talade under bråket om för Villas-Boas precis vad de tycker om honom och hans taktiska idéer.

Även klubbägaren Roman Abramovitj var närvarande på träningsanläggningen. Han tros stödja Villas-Boas och dela hans frustration över spelarnas prestationer.