Chelseaduo snart tillbaka

Chelseaduo snart tillbaka

Knäproblem.

På lördagens presskonferens avslöjade Villas Boas att duon Terry och Cole var på bättringsvägen och kan vara aktuella inför tisdagens Champions League-möte.

Chelsea kan få tillbaka två nyckelspelare redan till tisdagens Champions Leauge-möte mot Napoli. Terry och Cole har visat prov på framsteg och kan vara aktuella inför den viktiga drabbningen. Detta meddelade Chelseas tränare till den officiella hemsidan under lördagen.

– Båda har goda chanser att klara det men förhoppningsvis kommer vi att ha Ashley tillbaka i träning i morgon och det finns en chans att han hänger med på resan. JT är det fortfarande ganska osäkert med men vi kommer att ta med honom och se om han klarar det. Han vill spela, han ville spela redan idag (läs lördag) men han har problem med en knäskad, sa Chelseatränaren och fortsatte:

– Det är en 50/50 chans. För att ni ska förstå, så har han tränat på 100 procent för två dagar sedan men dagen efter det kunde han inte träna igen. Vi tar chansen att ta med honom till Neapel för ett fitnesstest för att sedan ta ett beslut.

Villas-Boas fick under samma frågestund även ett spörsmål serverat av en italiensk journalist som gick ut på huruvida Londonlaget förväntade sig att slå Naploli när man inte lyckades vinna över ett lag från the Championship, varpå portugisen svarade:

– Detta är fotboll och ibland blir det såhär, fastän det går emot förväntningarna. Napoli är ett starkt lag, men det är vi med.