Frank Lampard tog över Chelsea inför säsongen, och ledde till slut laget till en fjärdeplats, en placering som ger Champions League-spel nästa säsong.

Avram Grant, som tidigare tränade Chelsea, menar att det varit ett bra år för klubben – men också att kraven såg annorlunda ut när han tränade laget.

– Jag tycker att det är en bra säsong, speciellt sett till att den började med att de inte fick värva spelare, säger Grant till Stats Perform News enligt Goal.

Han tillägger skämtsamt:

– Om jag hade sagt till Roman Abramovitj (Chelseas ägare) för några år sedan att en fjärdeplats skulle vara bra för honom hade han förmodligen skickat mig till Sibirien, men sett till hur situationen var inför säsognen tycker jag att det är en bra placering nu. För Frank är det en stor prestation.

Grant tränade Chelsea mellan 2007 och 2008.

https://www.fotbollskanalen.se/england/tidigare-chelsea-tranaren-hade-jag-sagt-till-abramovitj-att-fyra-var-en-bra-pl/