Sommaren 2018 lämnade Jorginho Napoli för spel med Chelsea. Men kanske blir det bara två säsonger i London-klubben för mittfältaren. Enligt Football-Italia har 28-åringens agent sagt att ”han skulle inte säga nej till Juventus”.

– Allt kan hända på transfermarknaden. Jag skulle säga: Juventus, varför inte? Han har fortfarande tid på sitt kontrakt med Chelsea och tanken är att stanna kvar där, men vi skulle också kunna överväga att lämna klubben i juli, säger agenten till sajten.

Om Jorginho skulle gå till Juve kommer han att återförenas med Maurizio Sarri – som han hade under sin tid i Napoli – och som han även hade i Chelsea.

Jorginho är den här säsongen noterad för fyra mål och två assist på 23 framträdanden i Premier League. Mittfältarens nuvarande avtal med London-klubben löper ut sommaren 2023.

https://www.fotbollskanalen.se/bloggar/sillybloggen/2020/02/08/uppgifter-jorginho-kan-lamna-chelsea-for-italienska-toppklubben/