Fikayo Tomori fyller 22 år nästa vecka och firar det med en kontraktsförlängning med Chelsea.

Förra säsongen spelade han 55 matcher under Frank Lampards ledning men då i Derby County som Tomori var utlånad till. I somras tog han steget upp till Chelseas a-lag efter att just Lampard tillträtt som huvudtränare i London-klubben.

Denna säsong har det blivit 16 matcher där det blivit debut i både Champions League och i det engelska landslaget. Det nya kontraktet sträcker sig fram till sommaren 2024.

– Jag är självklart väldigt stolt över det här. Jag har varit i klubben sedan jag var sju år och klubben har behandlat mig väl och utvecklat mig till den spelare jag är i dag. Det är en dröm som blir verklighet att skriva på ett femårskontrakt. Jag är väldigt glad över att klubben visar att de har ett förtroende för mig, säger Tomori till klubbens hemsida.

https://www.fotbollskanalen.se/bloggar/sillybloggen/2019/12/12/klart-tomori-forlanger-kontraktet-med-chelsea/