Tidigare i somras lämnade svensken Joseph Colley, 20, Chelseas organisation efter fyra år i klubben. Detta trots att Chelsea ville skriva ett nytt avtal med försvararen som varit kapten i lagets Uefa Youth League-lag.

Under sommaren ryktades han återvända till svensk fotboll, som han lämnade i samband med flytten till Chelsea 2015. Då spelade han i Brommapojkarna, men nu uppgavs både AIK och Hammarby vara ute efter Colley.

Men istället kommer 20-åringen att fortsätta karriären utomlands. Under onsdagen bekräftade Serie B-klubben Chievo Verona att de har knutit till sig talangen, men skriver inte hur länge avtalet är skrivet på.

Colley har noterats för 11 landskamper för Sverige på U19-nivån, där han även varit lagkapten i flera matcher.

https://www.fotbollskanalen.se/bloggar/sillybloggen/2019/09/05/officiellt-svenska-backtalangen-har-hittat-ny-klubb-efter-chelsea-skriver-pa-for-serie-b-klubb/