Arsenal fick nöja sig med en plats i Europa League i våras. För målvakten Bernd Leno svider fortfarande den missade Champions League platsen – men det faktum att de snuvades av lokalrivalerna Chelsea och Tottenham gör inte att Leno tvvkar kring vilken Londonklubb som är störst.

– Det är givet att Arsenal är en världsklubb. Vi är den riktiga klubben i London. Oavsett var vi är, oavsett om det är i USA eller Asien så har vi supportrar. Det finns Arsenalfans överallt. Vi är en väldsklubb. Inte Chelsea och inte Tottenham, säger målvakten till Sport Bild.

För Arsenal är en plats i topp fyra sannolikt ett av säsongens stora mål,och sett till Chelseas transferförbud och svajiga spel under säsongen så här långt, och Tottenhams föga övertygande start kanske det är i år Arsenal kan smita förbi de andra Londonlagen och säkra en plats i nästa års CL-turnering.

Tidigare under säsongen möttes Arsenal och Tottenham i en match som slutade 2-2.

https://www.fotbollskanalen.se/england/leno-gor-utspel-mot-rivalerna-arsenal-ar-en-given-varldsklubb---inte-chelsea-o/