Tipsgenomgången

Del 1: Stryktipset – stor genomgång  

Del 2: Europatipset och ligatabeller 

Bästa Stryktips-spikarna

Liverpools offensiv inger stor respekt

1. BURNLEY–LIVERPOOL 2

Liverpool vann mycket säkert över Arsenal och offensiven inger respekt. Full pott efter tre omgångar och nio fullträffar är starka papper. Burnley tappade segern i slutsekunderna mot Wolverhampton. Mot Liverpool blir det svårt att behålla den pinne man har när matchen börjar.

Manchester city tappar inga poäng

5. MANCHESTER CITY–BRIGHTON 1

Manchester City dominerade stort i senaste hemmamatchen mot Tottenham och det borde blivit en klar seger. Bournemouth är medvetet om att det en svettig eftermiddag. Ettan lämnas ogarderad. 

Premier League i sikte – vinner seriefinalen

9. LEEDS–SWANSEA 1

Leeds är de flestas favorit att vinna The Championship. I fjol var man inte långt från att gå till Premier League. Den här säsongen borde det vara dags. Truppen har både klass och bredd. Swansea har också övertygat men tvingas att kapitulera i seriefinalen.

Bästa skrällarna

Chelsea blir hårt spelat – ta med krysset

2. CHELSEA–SHEFFIELD UNITED X

Chelsea kommer från säsongens första trepoängare efter segern över nykomlingen Norwich. Den andra kan komma mot en annan nykomling: Sheffield United. Det är klar fördel Chelsea men eftersom det finns andra starka spikar i omgången och att Sheffield Uniteds försvar är välorganiserat kommer krysset med.

Charltons positiva trend håller i sig?

11. READING–CHARLTON X2

Charlton ligger överraskande på tredje plats i The Championship och Londonlaget har fått smakstart i återkomsten i näst högsta serien. Reading har gjort det bra på sistone men utgångsettan garderas tidigt.

Queens Park Rangers är inte ofarligt

12. SHEFFIELD WEDNESDAY–QUEENS PARK X2

Queens Park Rangers vände på steken mot Wigan och vann rättvist. Sheffield Wednesday är det bättre laget och har fördel av hemmaplan. Men QPR är kapabelt och segern senast stärkte självförtroendet. Ettan garderas.

https://www.expressen.se/sport/tips-och-odds/chelsea-blir-hart-spelat-plocka-med-krysset-har/