Danny Drinkwater, 29, var under våren 2016 med och förde Leicester City till en osannolik Premier League-titel och lämnade sommaren 2017 klubben för spel i Chelsea. Men i Londonklubben har det sedan dess blivit knapp speltid och under förra säsongen blev han endast noterad för en match i alla turneringar.

Nu verkar det stå klart att Drinkwater inte heller ingår i Frank Lampards planer och att han i sommar kan lämna klubben. Enligt engelska tidningen Daily Mail är Premier League-konkurrenten Burnley nu intresserat av att låna in spelaren.

Drinkwater är fostrad i Manchester Uniteds akademi och tillhörde klubben med olika utlåningar fram till att han vintern 2012 lämnade för Leicester.

https://www.fotbollskanalen.se/bloggar/sillybloggen/2019/08/07/premier-league-konkurrent-uppges-rycka-i-chelsea-mittfaltare/