I januari meddelade Chelsea att Álvaro Morata lämnar för Atlético Madrid på ett lån till sommaren 2020. I avtalet står det att Atlético har möjligheten att köpa loss anfallaren för omkring 500 miljoner kronor – men även att Chelsea kan återkalla honom redan i sommar.

Enligt brittiska Telegraph hotar Chelsea nu Atlético med att kalla tillbaka honom redan nu om inte de köper loss honom i sommar. Chelsea motiverar beslutet med att man kan behöva honom om transferförbudet står fast. Tidningen skriver även att det kan bli svårt för Atlético, som har lagt ett miljardbud på Benficas Joao Felix.

“Det kommer att innebära ett stort problem för Morata, som har varit tydlig med att han vill stanna i Atlético”, skriver Telegraph.

https://www.fotbollskanalen.se/bloggar/sillybloggen/2019/06/29/uppgifter-chelsea-hotar-att-aterkalla-morata-satter-atletico-i-jobbig-sits/