Joseph Colley, 20, har spelat i Chelsea sedan 2015, efter att ha lämnat Brommapojkarna samma sommar.

I år han han noterats för 18 matcher i Chelsea U23-lag, som slutade på sjätte plats i Premier League 2. Han var likaså en viktig kugge i det Chelsea som tog sig hela vägen till final i Uefa Youth League.

Colley var kapten i de första fem matcherna, och noterades för straffläggningsmål mot såväl Dinamo Zagreb i kvartsfinalen som mot Barcelona i semifinalen.

Det såg länge ut som att Colley kunde vara på väg att lämna Chelsea när hans kontrakt löper ut i sommar. Men när klubben i dag släppte listan över de spelare som lämnar klubben i sommar fanns hans namn inte med. Han ska nämligen ha erbjudits en kontraktsförlängning, skriver klubben.

https://www.fotbollskanalen.se/bloggar/sillybloggen/2019/06/07/chelsea-erbjuder-colley-kontraktsforlangning-efter-succeartad-varsasong-i-uefa-youth-league/