Juventus är igång med arbetet med att hitta en efterträdare till Massimiliano Allegri. Tidigare uppgifter har gjort gällande att Lazios Simone Inzaghi och Pep Guardiola varit aktuella, men den som ihärdigast med klubben är Chelsea-tränaren Maurizio Sarri.

För lite mindre en vecka sedan rapporterade Sky Italia att italienaren var en av två huvudkandidater och i helgen skrev journalisten Tancredi Palmeri att ”den gamla damen” säkrat Sarri som sin nästa tränare.

Så långt i diskussionerna har inte Juventus och Sarri kommit ännu, enligt Sky Italia. Enligt Sky Italia är Sarri Juventus förstaval i jakten på ny tränare och Sky rapporterar vidare Chelsea-bossen är sugen på att återvända till Italien, där han tidigare bland annat lett Napoli. Sky skriver också, men hänvisning till sina uppgifter, att Sarri träffat representanter för Juventus förra veckan och att hans agent Fali Ramadani kommer att träffa Chelseas klubbdirektör Marina Granovskaia för att diskutera en eventuellt farväl.

https://www.fotbollskanalen.se/bloggar/sillybloggen/2019/05/27/uppgifter-juventus-forstaval-chelseas-sarri/