avIbraheem Alsalman

Chelsea uppges ha haft öga på Alexander Isak, 19,

Men nu väljer Londonklubben att nobba svensken, enligt Sportexpressen.

Anledningen ska vara att han är för dyr.

Succén har inte gått obemärkt förbi.

Med sina tolv mål och fyra assist på 13 matcher har Alexander Isak hamnat på storklubbarnas önskelistor.

Real Madrid, Barcelona, Roma och Chelsea är några av de klubbarna som uppges ha visat ett intresse för svensken.

Men nu verkar Londonklubben inte längre vara intresserad av den svenske supertalangen.

Abraham med en bra säsong

Sportexpressen skriver att Premier League-klubben ska ha haft ett möte om landslagsanfallaren och bestämt sig för att satsa på Aston Villas anfallare Tammy Abraham istället då Isak uppges vara för dyr för Chelsea.

Maurizio Sarri och hans tränarstab, har tillsammans med klubbens ledning, kommit fram till att det kommer bli svårt att värva svensken från Borussia Dortmund – speciellt med tanke på hans framgångar i Willem II under våren.

Tammy Abraham, som är utlånad till Aston Villa från just Chelsea kommer få förtroendet. Han har stått för en starkt säsong och har noterats för 25 mål och tre framspelningar på 37 matcher i Championship.

Willem II ställs mot Ajax i cupfinalen i kväll. Matchen har avspark 18.30.