Betygsskala:
0 Lejon – Generalusel
1 Lejon – Dålig
2 Lejon – Godkänd
3 Lejon – Bra
4 Lejon – Mycket bra
5 Lejon – Mästerlig

Kepa Arrizabalaga – 1,5
Har lite att göra men om han nu är så bra på fötterna så får han springa lite i målet och se till att plocka Jovics nick som gav 1-0.

Emerson Palmieri – 2
Utmanade definitivt på sin kant men ger ingen direkt slutprodukt och trots att han ofta lyckas arbeta sig in i boxen så får han inte fram avgörande passningar. Svårt att välja mellan honom och Alonso!

Andreas Christensen – 1,5 
Christensen fick chansen idag och skulle inte hävda att han tog den. Står märkligt vid 1-0 och räddas av domslut till hans fördel ett par tillfällen och visar att det är stor skillnad med honom på plan och Rüdiger. Lyfter sig mot Watford?

David Luiz – 3
David imponerade idag med brytningar, stenhård frispark i ribban och utmanade över hela banan utan att riskera allt för mycket.

Cesar Azpilicueta – 2
Noterade inte mycket av vår kapten och det är väl på sätt och viss goda betyg. Cesar gör vad han skall och sätts in på några större prov.

Jorginho – 3
Såg ut att behöva lämna efter en smäll mot huvudet i början av andra, men återkom och rörde sig mycket i sin yta där han var aktiv med att höja tempot om han kunde.

N’Golo Kanté – 4
Fransosen var suverän och vann så mycket boll att det var svårt att räkna. Anses kanske göra bort sig vid Frankfurts största chans i andra men lägger hellre den skulden på Jorginho som hade blicken åt rätt håll.

Ruben Loftus-Cheek – 4,5 (Ut 82) Dagens lejon!
Ruben var briljant och dominant på alla viss och bortsett från att piska in ett mål så gör han allt rätt (gör en assist). Lurar fullständigt bort motståndare återkommande och borde givetvis inte bytt in för en lam Kovacic och det märktes på Ruben med. WOW!

Willian – 2 (Ut 61)
Lämnar efter en timme utan någon större insats men tycker dock Willian sett pigg ut efter sin frånvaro och slår även bättre hörnor emellanåt.

Olivier Giroud – 2
Galen skillnad offensivt med Giroud på plan. Sprang mer än han brukar idag och spelar smart. Hamnar inte i avgörande situationer lika ofta som han brukar och i slutändan en direkt intetsägande insats från fransosen som bör spela samtliga avgörande matcher enligt mig, detta till trots.

Pedro – 3
Spanjoren springer på och jobbar alltid efter yttersta förmåga. Hänger härlig in 1-1 med och är alltid lika glad när han får fira sina mål. Ändock rätt osynlig efter sitt mål men får en trea för målet och slitet.

Inhoppare:

Eden Hazard – 2 (In 61)
Belgaren levererade inte och kom faktiskt knappt fram till någonting under sin halvtimme. Bättre än Willian och höjer pulsen men vi förväntade oss mer av belgaren en match som denna

Mateo Kovacic – 1 (In 82)
Skall in för att säkra upp (?) Gör en lam insats och borde förpassats till bänken under hela matchen. Kroaten imponerar sällan och det är tid för honom att lämna snart.

https://www.svenskafans.com/england/spelarbetyg-frankfurt-chelsea-602261.aspx