Chelseas engelske innermittfältare Ruben Loftus-Cheek har under den här säsongen fått varierat med speltid i Premier League. 23-åringen var under inledningen av säsongen mestadels utanför lagets matchtrupp, men har efter årsskiftet fått gott om speltid genom både inhopp och matcher från start i ligaspelet.

Enligt Sky Sports är Chelsea angeläget om att förlänga med mittfältaren, som har en fin poängskörd. Det är däremot inget som 23-åringen fokuserar på i dagsläget.

– Jag låter min agent ta hand om det. Jag tänker inte på det just nu, säger han enligt Sky Sports och fortsätter:

– Det är viktigt för mig att fokusera på det som händer här och nu – och just nu spelar jag. Det ser bra ut, så det finns ingen anledning att jag skulle tänka på att lämna Chelsea.

Loftus-Cheek är den här säsongen noterad för nio mål och fem assist på 39 matcher i alla turneringar. I kväll spelar han från start i Chelseas returmöte med Eintracht Frankfurt hemma på Stamford Bridge i semifinalen i Europa League.

https://www.fotbollskanalen.se/bloggar/sillybloggen/2019/05/09/chelsea-mittfaltaren-ingen-anledning-att-tanka-pa-att-lamna-chelsea/