I vintras hämtade Chelsea in anfallaren Gonzalo Higuain, 31. I Londonklubben har anfallaren dock haft problem med målskyttet och på åtta Premier League-matcher har argentinaren bara hittat nätet tre gånger.

I sommar löper Higuains låneavtal med Chelsea ut och då har klubben flera alternativ. Antingen släpper de anfallaren, lånar honom ytterligare en säsong eller köper loss honom. Higuain själv är tydlig med vad han vill.

– För egen del vill jag göra så bra ifrån mig som möjligt så att jag får vara kvar här nästa säsong. Det är mitt mål, säger han enligt Sky Sports.

– Jag kom hit för att stanna. Det är en trevlig stad. Du kan bo bra, vara avslappnad och samtidigt ha roligt. Jag är lycklig här och det är alltid roligt att testa på en ny liga.

Higuains nuvarande avtal med Juventus sträcker sig till sommaren 2021.

https://www.fotbollskanalen.se/bloggar/sillybloggen/2019/04/08/higuain-vill-stanna-i-chelsea-ar-lycklig-har/