Tiemoue Bakayoko, 24, anslöt till Chelsea från Monaco inför förra säsongen efter flera starka säsonger i den franska klubben. Men tiden i Chelsea blev långt ifrån lyckad och inför årets säsong lånades mittfältaren ut till italienska Milan.

Där har det blivit 21 matcher för Bakayoko, men vad som händer när hans låneavtal löper ut i sommar är oklart, även om mittfältaren själv öppnar upp för att stanna i Milan.

– När jag tänker på min framtid är det totalt suddigt. Jag kan inte tänka klart. Jag gör allt för att kvalificera mig för Champions League. Det var fem år sedan Milan-fansen har hört Champions League-hymnen och jag vill vara där nästa gång den ljuder på San Siro, säger han till France Football enligt Sky Sports.

– Jag har haft en bra säsong. Jag är tacksam gentemot Milan och jag är väldigt glad här, även om jag fick kritik i början. Det är normalt och de förväntade sig mer.

Bakayokos kontrakt med Chelsea sträcker sig till sommaren 2022.

https://www.fotbollskanalen.se/bloggar/sillybloggen/2019/03/05/utlanade-chelsea-floppen-nar-jag-tanker-pa-min-framtid-ar-det-totalt-suddigt/