Kepa – 2
Har inget särskilt att göra i denna match. Svajar vid ett ingripande i luften i straffområdet i andra halvlek men får ett godkänt betyg.

Alonso – 3
Ser som mot Fulham piggare ut och tar initiativ framåt. Håller även stängt på sin kan. Även om motståndet inte är det bästa får det ses som en bra prestation.

Luiz – 3
Sätts inte på något större prov men bidrar starkt med sina fina offensiva passningar. Nollan förblev intakt och kändes aldrig under hot.

Christensen – 2
Får inte riktigt chansen att briljera med tanke på svagt motstånd men står för en stabil insats defensivt utan misstag. Godkänd.

Zappacosta – 2
Ser stundtals väldigt trubbig ut framåt mot ett svagt motstånd för dagen. Hållen nolla är såklart bra men inget positivt tecken med flertalet misslyckade offensiva aktioner mot ett så pass nedpressat lag. Godkänd dock.

Barkley – 3
Vass i kombinationsspelet och har några fina dribblingsaktioner. Ser pigg ut och driver spelet framåt flera gånger

Jorginho – 3
Felfri i passningsspelet och är viktig i att bryta Dynamo Kievs uppspel. Är monumental för Chelseas förmåga att trycka ner Dynamo Kiev i denna match.

Kovacic – 2
Oerhörd teknik för en central mittfältare och vass i närkamperna. Händer dock för lite i kreativitet framåt och blir en del felbeslut när det kommer till slutprodukten.

Willian – 3
Den fantastiska frisparken drar upp betyget. Annars inte särskilt initiativtagande offensivt utan vårdar mest boll. Inga misstag samt en fin individuell prestation renderar dock i en 3:a.

Giroud – 2
Fin assist till Pedros mål, annars är det inte alls särskilt imponerande. Trubbig, slarvig och segstartad. Tog inte chansen att spela sig närmare startelvan.

Pedro – 3 Dagens lejon!
Involverad i allt och hittar till chanser i straffområdet som en blodhund. Lite för oskarp i avslutsmomenten dock, annars hade det varit ett hattrick för Spanjoren.

Inhoppare:

Kanté – 2 (62)
Är sitt vanliga själv och bryter upp det mesta. Inte riktigt på topp idag men håller så hög lägstanivå att han alltid gör en godkänd insats.

Loftus-Cheek – 2 (62)
Fint att se Loftus få minuter, han övertygar inte lika mycket som vid tidigare insatser i Europa League denna säsong men hela laget känns som de var lite i cruise control när inhopparna kom in.

Hudson-Odoi – 2 (78)
Relativt osynlig i matchen men dyker upp på stopptid och stänker in ett mål. Inget kanonavslut dock och det känns som att flera av Callums mål denna säsong borde kunnat räddas av bättre målvakter.

https://www.svenskafans.com/england/spelarbetyg-chelsea-dynamo-kiev-3-0-599891.aspx