Tidigare under Europa League-äventyret har Chelsea vilat några av sina stora stjärnor. Eden Hazard och N’Golo Kanté har bara fått varsin en start och ett inhopp, Cesar Azpilicueta har bara fått ett inhopp, David Luiz’ har bara synts på bänken en gång, och flera gånger har stjärnorna inte ens varit med i matchtruppen.

Det blir det ändring på mot Malmö FF på torsdagen. Enligt journalisten Nizaar Kinsella har Chelsea åkt med en 20-mannatrupp till Malmö som inkluderar stjärnor som Gonzalo Higuaín och Eden Hazard. Den enda som vilas helt är vänsterbacken Marcos Alonso, och bland de skadade spelarna var det förmodligen bara Ruben Loftus-Cheek som hade fått chans att spela. 

Av de 20 uttagna lär tredjemålvakten Jamie Cumming inte vara med i den slutgiltiga matchtruppen, vilket innebär att ytterligare en spelare ska strykas innan matchstart. 

Chelseas trupp i Malmö: Kepa Arrizabalaga, Willy Caballero, Jamie Cumming, David Zappacosta, Antonio Rüdiger, Andreas Christensen, Cesar Azpilicueta, David Luiz, Emerson, Ethan Ampadu, Jorginho, N’Golo Kanté, Ross Barkley, Mateo Kovacic, Gonzalo Higuaín, Eden Hazard, Pedro, Olivier Giroud, Callum Hudson-Odoi, Willian

Frånvarande: Marcos Alonso (vilar), Ruben Loftus-Cheek (skada), Daniel Drinkwater (skada), Marco van Ginkel (skada), Gary Cahill

https://www.fotbollskanalen.se/europa-league/chelsea-tog-med-stjarnorna-till-malmo---reste-med-20-mannatrupp-/