avFrida Fagerlund

Det finns mardrömsstarter – och så finns Chelseas start mot Manchester City.

Redan efter 25 minuter stod det 4–0 till hemmalaget på Etihad Stadium.

Ett Sergio Agüero-hattrick och dubbla mål av Raheem Sterling senare slutade matchen 6–0.

Knappt hade mötet mellan Manchester City och Chelsea på Etihad hunnit blåsas igång innan Raheem Sterling gav hemmalaget ledningen.

Sedan rullade det bara på.

Först fick Sergio Agüero sin tränare Pep Guardiola att slita sitt (obefintliga) hår när han missade öppet mål. Kort därefter tog argentinaren revansch när han utökade till 2–0 efter ett mäktigt skott från distans.

Elva hattrick från Agüero

Ytterligare några minuter senare gjorde Agüero sitt andra mål för dagen efter en bedrövlig hemåtnick från Ross Barkley. Men inte nog med det – i minut 25 hamnade även Ilkay Gündogan i målprotokollet när han drog in förkrossade 4–0.

Som om det inte var nog utökade City i den andra halvleken. César Azpilicueta fällde Raheem Sterling och domaren blåste straff. Fram klev Sergio Agüero och fullbordade sitt hattrick, hans elfte i Premier League.

– Det är viktigt att göra mål, men det allra viktigaste är att vinna, så jag är nöjd, konstaterar Agüero.