Chelsea värvade inför förra säsongen Tiemoue Bakayoko, 24, från Monaco, men fick inte förväntad utdelning av mittfältaren, som kostade klubben drygt 470 miljoner kronor,  i Premier League. Bakayoko hade svårt att ta en ordinarie plats i laget och blev i stället inför den här säsongen utlånad till Milan. I Serie A har han i sin tur fått gott om speltid – och nu uttalar han sig om att han gärna stannar i Milan.

– Min dröm är att stanna i Milan, det är det enda som finns i mitt huvud, men jag har samtidigt kontrakt med Chelsea. Jag vill bara avluta den här säsongen med en topp fyra-placering, sedan kan vi prata om detta, säger Bakayoko till den italienska tidningen Corriere dello Sport.

Bakayoko har kontrakt med Chelsea fram till den sista juni 2022, men Milan har en option på köp i sommar inskriven i låneavtalet. Mittfältaren är den här säsongen noterad för 25 matcher i alla turneringar.

https://www.fotbollskanalen.se/bloggar/sillybloggen/2019/02/03/chelsea-floppen-vill-stanna-i-milan-det-ar-min-drom/