Av utespelarna, vem skulle funka bra mellan stolparna?
Jag själv. När jag var yngre brukade jag stå i mål och jag tyckte om det. Folk skulle förmodligen inte tro det, och jag är inte säker på hur bra jag skulle vara, men jag skulle vara redo för det.

Av försvararna, vem skulle skämma ut sig minst som anfallare?
Förmodligen Rudiger. Han är stark och med sin snabbhet kan han löpa in bakom backlinjen. Skulle han kunna avsluta? Låt oss hoppas det.

Vem är en bra frisparksskytt i träning som vi kanske inte vet om?
Callum Hudson-Odoi, som fansen kanske redan vet eftersom han har gjort det i ungdomslaget. Jag tror att han gjorde en i FA Youth Cup förra säsongen, han är väldigt duktig på frisparkar.

 Vem är den största skojaren i omklädningsrummet?
Jag skulle säga brasilianarna när de är tillsammans i en grupp. Jag förstår inte de ibland men de skrattar alltid och skojar så det måste vara dem.

Vem är den mest högljudda?
Jag är inte säker på den där, men jag skulle antagligen säga Rudiger.

Vem är den tystaste?
Det är N’Golo, definitivt.

Vem sitter du med på bortaresor? Vad gör du för att döda tid?
Det är vanligtvis mig själv, Callum, Ruben och Andreas på samma bord om vi alla reser. Vad gör vi? Bara titta på filmer, titta på Netflix, lyssna på musik och chatta. Typiskt fotbollsspelare verkligen.

Vem är bra på att lyfta moral efter ett dåligt resultat?
David Luiz är bra på det, Azpilicueta också, men som lag vet vi alla när vi har ett dåligt resultat så vi vet att vi måste lyfta oss igen så fort som möjligt.

Vem är den mest aktiva på sociala medier?
Jorginho lägger ut mycket Instagram Stories ut så jag skulle nog säga honom.
 
Om du kunde se någon musikföreställning på Under the Bridge, vem skulle det vara och vilka spelare skulle du försöka övertyga om att komma med dig?
Jag lyssnar på mycket Tory Lanez just nu så jag skulle säga honom, och jag skulle ta med Callum, Ruben och några av de yngre grabbarna.
 
Och frågan från Rudiger – Vem är den bästa dansaren?
Callum har några bra moves, men jag antar att jag hellre säger Rudiger, bara för att hålla honom glad.

En rolig intervju med Ethan Ampadu, och framförallt kul att vi fans kan få en närmre inblick i spelarnas liv på träningsplanen, i en tid där spelarna annars blir mer och mer skärmade från fansen.

https://www.svenskafans.com/england/bakom-kulisserna-med-ethan-ampadu-598607.aspx?tnl336Click=start&tnl336Tab=ArtCom