Callum Hudson-Odoi glänste i FA-cupmötet med Nottingham

Callum Hudson-Odoi ryktas vara aktuell för en flytt till Bayern München.

Under lördagen svarade anfallaren med att ligga bakom Chelseas seger.

18-åringen assisterade Alvaro Moratas två mål mot Nottingham i FA-cupen.

Chelsea är känt för att vara duktiga på att få fram talanger. Lika skickliga är de sedan på att låna ut majoriteten av dem.

Under hösten har den egna produkten Callum Hudson-Odoi fått några chanser av tränaren Maurizio Sarri. Den senaste tiden har dock ryktena om en flytt intensifierats, särskilt sedan Christian Pulisic blev klar för Londonklubben.

Bayern München uppges ha lagt tre bud redan på 18-åringen och en övergång kan därmed vara nära. Under lördagen fanns Hudson-Odoi med i Chelseas startelva i FA-cupmötet med Nottingham.

Låg bakom båda målen

Det var även Alvaro Morata, vars framtid också känns oviss. Duon såg i vilket fall till att Chelsea vann bekvämt med 2–0. Hudson-Odoi löpte förbi sin försvarare två gånger om på högerkanten varpå Morata i princip bara behövde lägga in bollen bakom målvakten Luke Steele.

Därmed är Chelsea vidare i FA-cupen. En skön seger för klubben som bara fick med sig en poäng i ligamötet med Southampton tidigare i veckan.

En annan som kan ha gjort sin sista match var Cesc Fabregas. Spanjoren spelade 85 minuter (missade en straff efter dryga halvtimmen) innan han lämnade över till inhopparen N’Golo Kanté. Han har främst ryktats till Ligue 1-klubben Monaco samt spanska ligan.