Efter att ha fått dåligt med speltid i höstas lånades Aleksandar Mitrovic ut från Newcastle till Fulham, som då spelade i Championship. Där gjorde den serbiske anfallaren succé. På 17 matcher svarade han för tolv mål och Fulham tog dessutom steget upp i Premier League.

Inför årets säsong anslöt anfallaren till Fulham permanent och framgångarna har fortsatt. Efter fem spelade matcher i Premier League har anfallaren svarat för fyra mål. Mitrovic målfacit gör att han delar andraplatsen i skytteligan och intresset efter målsuccén går inte obemärkt förbi.

Daily Mirror skriver att Chelsea, som leder Premier League, ska vara intresserade av anfallarens signatur, men hur konkret intresset är uppges inte.

Mitrovic kontrakt med Fulham sträcker sig till och med juni 2023.

https://www.fotbollskanalen.se/bloggar/sillybloggen/2018/09/17/chelsea-uppges-jaga-fulhams-succeanfallare/